KOREKTIVNA GIMNASTIKA – za DAME u NAJBOLJIM GODINAMA

– SPECIJALIZIRANI CENTAR – za obuku neplivača i kineziološku rehabilitaciju djece i odraslih
– BAZENi iz usluge: Aquapark Adamovec, Sesvete – ZAGREB, Terme Jezercica, Donja Stubica
– ORGANIZIRA – kvalitetne treninge 2 i više puta tjedno, za osobe slijedećih zdravstvenih dijagnoza, tegoba i problema:
– NEDOVOLJNA i NEPRIMJERENA TJELESNA AKTIVNOST, STRES, BOLOVI U KRALJEŽNICI, OSTEOPENIJA I OSTEOPOROZA, GLAVOBOLJE, BOLNE NOGE I STOPALA, SLABA CIRKULACIJA, NEDOVOLJNA IZRŽLJIVOST(KONDICIJA), SLABA KOORDINACIJA, MANJAK SAMOPOUZDANJA, NESANICA, PRETILOST, ANOREKSIJA, ITD.

– ORGANIZIRA KOREKTIVNU GIMNASTIKU – za sve žene i dame u najboljim godinama

– GIMNASTIKU provodimo individualno u malim grupama i sa OSOBNIM TRENEROM.
– Namijenjena je osobama koje posjeduju ili ne posjeduju niti minimum tjelesne kondicije i nisu motivirane da bi same počele vježbati.
– Nadalje, nije potrebno imati nikakve prethodne psihofizičke performanse, nisu bitne godine jer se program izvodi pod nadzorom stručnog voditelja u malim grupama ili pojedinačno.
– Program svakako preporučamo i kao početni jednodnevni trening prije svake veće tjelesne aktivnosti (npr. aktivan vikend, godišnji odmor, skijanje, planinarenje…)
– Kompletan je program vježbanja 2 i više puta tjedno 60 minuta za sve generacije.
– Prilagođen je i damama koje nemaju volje ni previše vremena za bavljenje tjelesnim aktivnostima, a žele uz najmanji utrošak vremena ostvariti najviše.
– Korektivna gimnastika za dame na jedinstven način podiže aerobne (kondicija) i anaerobne (snaga) psihofizičke mogućnosti.
– Utječe na kvalitetne korekcije volumena tijela (smanjenje potkožnog masnog tkiva, otklanja bolove u opterećenim dijelovima kralježnice, ispravlja loše držanje tijela, neutralizira i sprječava osteoporozu.
– Odlična je i za održavanje vrhunske tjelesne forme.
– Izuzetno je efikasna kod osoba koje se prije nisu bavile nikakvim sportskim aktivnostima. Preporuča se u kombinaciji sa korektivnom gimnastikom i rehabilitacijom tijela u našem bazenu. Jedinstvena je u Zagrebu. Daje najbolje rezultate u periodu od mjesec i više dana. Korisna je za sve dobne skupine i nije potrebna prethodna tjelesna pripremljenost. Korektivnu gimnastiku odlično podnose sve dobne skupine, jer je vođena iskusnim trenerom. Dajemo i stručne savjete na upite glede razvijanja kvalitetnijeg stila života, vježbanja, prehrane i korištenja dodataka prehrani.
OSTALI PROGRAMI: za sve generacije
– ŠKOLA PLIVANJA – brza i učinkovita škola plivanja za djecu i odrasle u grupi ili sa osobnim trenerom
– PLIVANJE – razvoj, usavršavanje i korekcije plivačkih tehnika za one koji žele plivati brže i izdržljivije – u grupi ili sa osobnim trenerom.
– Posebno pogodno za roditelje sadašnjih i budućih sportaša koji već u prvim godinama treniranja žele plivati tehnički ispravno brzo i besprijekorno.
– Većina djece upisani kao talenti ubrzo bivaju proglašeni natjecateljski neperspektivni.
– Roditelji ne vjerujte – nazovite nas posavjetujte se; rutinski ćemo ispraviti nepravilan trenerski pristup i vratiti povjerenje i samopouzdanje sportašu.
– EKSPRES FIT – multi-brzi kondicijski program vježbanja od 4-6 dana u prvom tjednu vježbanja – u grupi ili sa osobnim trenerom (snažno podržava i manje brze akcije zdravog mršavljenja)
– TURBO FIT – program vježbanja 30-90 dana 4-6 dana u tjednu – u grupi ili sa osobnim trenerom (snažno podržava akcije vrhunske kondicije, pomlađuje, podupire akciju trajnog i zdravog mršavljenja)
– AQUA FIT – eksluzivni program za sve one koji si mogu priuštiti više vremena i novca i žele potpuni tretman sa osobnim trenerom u bazenu (moguće i ovaj program za organizirane grupe min. 5 – max. 10 osoba 50 kn po osobi)
– REHABILITACIJA – multi-brzi programi poboljšanja stanja vitalnih djelova tijela; brza stabilizacija i oporavak kralježnice te ostalih lokaliteta tijela. Vježbajte – u BAZENU AQUAPARKA ADAMOVEC (grijana voda 31-34 stupnjeva C ) i na SUHOM – u grupi ili sa osobnim trenerom u vlastitom domu.
– DIJAGNOSTIKA trenutnog, kontrolnog i finalnog stanja treniranosti za sportaše i rekreativce
– KOMBINACIJE raznih programa i usklađivanje satnice – po željama i potrebi
– KREIRANJE i izrada programa za vježbanje u Vašem domu, na otvorenom, u prirodi…
– Trenirajte lakše i kvalitetnije, zaboravite puko pojavljivanje u “fensi šmensi” vježbalištima, Vaše tijelo to zaslužuje – izaberite nešto najbolje za svoje zdravlje i džep!:)
– JOSIP ŠIMUNOVIĆ, osobni trener
– Rezervacije i upisi:
– DŠR FIT FOREVER
– Zagreb, Lomnička 1
– Nazovite odmah: 0917669166 i 0995966169

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Osobni trener Josip Šimunović: 091 766 91 66 / 099 596 61 69