UMJETNOST VJEŽBANJA I TRENIRANJA BEZ SPRAVA I TERETANE

– Svi putevi vode u Rim, već sam spominjao ovu popularnu narodnu izreku. Što ona znači u kontekstu treniranja i vježbanja.
– Kao i u svemu tako i u vježbanju ništa nam ne znači silna tehnologija bez motivacije i znanja. Danas je ogroman udio znanja u treningu i ono što se nekad radilo godinama danas je to moguće napraviti za višestruko kraće vrijeme i uz minimum sprava i sportskih rekvizita. Naravno, ali uz puno više kineziološkog trenerskog znanja i nutricionističke moderne prehrane.
– Najbliži i najuvjerljiviji primjer su vojnici. Oni trebaju biti vješti, snažni i izdržljivi. Najbolji omjer snage i koordinacije postižemo upravo postižemo vježbajući vlastitim tijelom i slobodnim sportskim rekvizitima.
– Pokreti koje uvježbavamo na taj način najbliži su stvarnim potrebama tijela. Održavanja psihofizičke forme na ovakav način je kvalitetnije i u sportu i rekreaciji.
– Ako vježbamo tijelo na ovakav način utrošiti ćemo manje vremena, biti ćemo zdraviji, koordiraniji i imati ćemo više vremena za sebe i neke druge stvari kojima se želimo baviti u životu.
– Svi koji se žele uključiti i vježbati, trenirati na ovakav način mogu se uključiti program TURBO FIT.
– Treninzi su prilagođeni za sve dobne skupine oba spola i za sve kategorije sportske uspješnosti. Također se može vježbati samo 30 minuta, što je dovoljno za sve početnike ili za one koji nemaju dovoljno vremena za vježbanje.
VIŠE: 0917669166, 0995966169
JOSIP ŠIMUNOVIĆ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Osobni trener Josip Šimunović: 091 766 91 66 / 099 596 61 69