TIJELO NA GRANICI MOGUĆEG

– Oduvijek su nas impresionirali najbolji. Već od djetinjstva je u nama plamtio pobjednički duh i izazov. Svi smo htjeli biti najbolji. Kao u svakoj struci tako i u kineziološkoj samo mali broji pojedinaca, instruktora, trenera, kineziologa postiže maksime u tjelesnom i funkcionalnom razvoju.

– Razlog je sa jedne strane u programima, a sa druge strane u provođenju, disciplini, upornosti i ponajviše motivaciji. Ako nam neke stvari idu od ruke volimo ih. Zato vježbajte uz instruktore, trenere stručno vođeni i usmjereni kroz osnovne i dodatne programe.

– Dodatni programi nisu nužni za rekreativce, ali za maksimalna postignuća jesu. Kao vojni trener studirao sam kineziologiju uz rad i “pekao” struku u izuzetno teškim uvjetima. Prave se  stvari uvijek i u pravilu događaju kada nemamo najbolje uvjete. U komociji se nikad nitko nije transformirao do najboljeg u nečemu.

– Što znači želimo li postiči uspjeh nije dovoljna samo želja i talent. Istina je da granica nema, a osoba koja angažira profesionalca može već za mjesec,  dva, tri,  postići neusporedivo više.  Ne trenirajte sami nemate vremena za eksperimente, a i novac je sve vredniji.

Najbolje je biti najbolji! 🙂

Josip Šimunović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Osobni trener Josip Šimunović: 091 766 91 66 / 099 596 61 69