EXPRESS Fit

josip-TAutor programa je osobni trener Josip Šimunović

-Višegodišnji trener i sportaš u samom vrhu vojnog sporta Republike Hrvatske koji je bio 7 godina zadužen za psihofizičku pripremu 2. gardijske brigade. Također je vršio kondicijsku pripremu pojedinaca i ekipa za natjecanja u raznim sportovima: biatlon, vojni triatlon, vojni petoboj, kros, polu maraton, orijentacijsko trčanje, plivanje, nogomet, gdje su postizani veliki uspjesi.

Želeći to bogato iskustvo prenijeti na područje rekreativnog vježbanja i zdravlja svih dobnih skupina bez obzira na prethodnu tjelesnu pripremljenost, osmislio je programe vježbanja pod zajedničkim nazivom FIT FOREVER (‘u formi zauvijek’). Obzirom da su express, maxi i turbo fit njegovi ‘brandovi’, tj. programi koji pod tim nazivom ne postoje u Svijetu, ovom prigodom ih ukratko predstavljamo.

EXPRESS FIT, MAXI i TURBO FIT

express-fit

EXPRESS FIT – program za brzo podizanje tjelesne kondicije Express fit je program vježbanja od šest dana po jedan sat dnevno i namijenjen je osobama koje ne posjeduju niti minimum tjelesne kondicije i nisu motivirane da bi same počele vježbati.

.Nadalje, nije potrebno imati nikakve prethodne psihofizičke performanse, nisu bitne godine ni spol, jer se program izvodi pod nadzorom i u malim grupama ili pojedinačno. Program svakako preporučamo prije svake veće tjelesne aktivnosti (npr. aktivan vikend, godišnji odmor, skijanje, planinarenje…) jer djeluje na progresivno povećanje tjelesne kondicije i ostalih psihofizičkih performansi aerobnog i anaerobnog karaktera.

-Na ovaj način osoba nakon šest dana vježbanja pod stručnim vodstvom ima dovoljno kondicije za nastavak samostalnog vježbanja, za uživanje u aktivnom odmoru ili za neke druge pojačane fizičke aktivnosti. Ujedno se može reći da program predstavlja svojevrsni uvod u slijedeći program pod nazivom MAXI FIT koji svakako preporučamo.

http://www.facebook.com/groups.php?ref=sb#/group.php?gid=25907253517


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *